به گزارش ميراث آريا (CHTN) برليانت بزرگمهر افزود: ماش در گروه حبوبات جاي مي‌گيرد و حبوبات مهم‌ترين منبع تامين پروتئين گياهي هستند و در اين ميان ماش نيز ارزش تغذيه‌اي بسيار بالايي دارد.

وي گفت: ماش به عنوان يک ماده نشاسته‌اي انرژي زيادي را به بدن مي‌رساند و از ماش مي‌توان براي تأمين انرژي مورد نياز بدن استفاده کرد.

مسئول کميته آموزش همگاني انجمن تغذيه ايران افزود: ماش سرشار از پروتئين است و به طور کلي حبوبات سرشار از ويتامين‌هاي گروه B و A هستند. ويتامين‌هاي گروه B در سلامت پوست و اعصاب مفيد هستند.

بزرگمهر گفت: ماش سرشار از پتاسيم است که مي‌تواند براي سلامت قلب و عروق مفيد باشد، اين ماده غذايي کاهش‌دهنده قند و چربي خون است. اگر ماش را با يکي از انواع غلات مانند بلغور گندم يا با برنج استفاده کنيم پروتئين آن از کيفيت مطلوب‌تري برخوردار مي‌شود.
202

انتهای پیام/

کد خبر 1389101525